Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

AΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ vs ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ 0 - 2 updated

Τιτανοτεράστιο διπλό της προ μέσα στο καμίνι της αλεπότρυπας (καμίνι όνομα και πράγμα!!!)
Όπως έχει γραφτεί και από τα σχόλια της live ενημέρωση τα γκολ ο ψηλός στο 5` και ο pele στο 35`
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά από νωρίς το πρωί από την μαγευτική Θεσσαλονίκη και την υπέροχη πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στο άγαλμα του "λευτεράκη"ήταν το ραντεβού για την κάθοδο στην πρωτεύουσα!
7.30 το πρωί λοιπόν και οι νεκροζώντανοι σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους από νωρίς εκεί ο coach και μερικοί παίχτες και μεγάλος απών ο πρόεδρας αποτελεί έκρ-πλ-ηξη το γεγονός ότι ο πρόεδρας δεν ήταν από τους πρώτους στο ραντεβού!!!

8.05 και το τελευταίας τεχνολογίας magic bus κάνει την εμφάνιση του δεν ήθελε και πολύ να καταλάβουμε ποιο είναι το δικό μας θα καταλάβετε στη συνέχεια από τις fotos το γιατί!!!

8.15 ανεβαίνουμε στο πούλμαν και βλέπουμε ότι ένας παίχτης της Ά ομάδας ένας της ΄Β και η παρέα του απουσιάζουν(ονόματα δε λέμε...) αφού η πρόταση να τους αφήσουμε να πάρουν το magic train των 10.05 δε βρήκε τελικά πολλούς αποδέκτες τους περιμέναμε αναγκαστικά!!!

9.00 και αφού περάσαμε έξω από το μπατσομέγαρο της πόλης καταλήξαμε σε παρακείμενο βενζινάδικο για να φουλάρει το πούλμαν (ο βενζίνας ούτε στα καλύτερα του όνειρα δεν θα περίμενε ειδικότερα τέτοια εποχή οτι θα του έρχονταν 600€ ουρανοκατέβατα πρωινιάτικα!!!)

9.15 επιτέλους ξεκινάει η κάθοδος των νεκροζώντανων

10,00 αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι το πούλμαν έχει "αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης" με το που αρχίζαμε να καπνίζουμε άρχιζε να στάζει από πάνω σταγόνες νερού πραγματικά η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ...

10.45 Στάση στα πρώην διόδια των Τεμπών για κατούρημα και για φαγητό (το αρνάκι το τιμήσαμε δεόντως!)

η ώρα περνάει,η ταλαιπωρία αυξάνεται,το αλκοόλ λιγοστεύει, τα χλμ και οι ώρες δεν λένε να περάσουν και όσο κατεβαίνουνε προς τα κάτω αυξάνεται και η ζέστη,ο οδηγός δε βάζει και το air codition να δουλέψει(είναι ακριβό το diesel βλέπετε να κάνουμε και λίγη οικονομία!)και νιώθουμε λες και είμαστε στο Άουσβιτς..

Να μην φλυαρούμε όμως και σας καίμε το μυαλό και μεις με άχρηστες πληροφορίες.
Κατά τις 5παρά φτάσαμε στην Αθήνα(αν επιλέγαμε το magic train by ose απο τις 3 θα ήμασταν στην Αθήνα!!!)και αφού κατεβαίνουμε στην Πατησίων παθαίνουμε το πρώτο σοκ που λέγεται ζέστη,όταν είδαμε και την ανηφόρα που πρέπει να ανεβούμε για το γήπεδο τότε ήταν που πάθαμε Πα-ΣΟΚ...

Αφού ανεβήκαμε την "μικρή ανηφορίτσα" για την αλεπότρυπα και είδαμε το γήπεδο απ την μια και κάτι μαντριά απ την άλλη,μονολογούμαι "μπας και τελικά δεν είμαστε εμείς οι επαρχιώτες?"


Μπαίνουμε στο καμίνι της αλεπότρυπας (πραγματικά όνομα και πράγμα) τρέχουμε στην σκιά και στον ψύχτη και αρχίζουμε σιγά σιγά τις ετοιμασίες άλλοι προ-θέρμανση,άλλοι κρέμασμα πανιών και άλλοι εμπόριο ειδών προοδευτικής..

Έτσι φτάνουμε στις 6 και αφού "ο Κάκος" δίνει εντολή να κλειδώσει η πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια και στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου(χαρακτηριστικά είπε να ισχύσει ότι ισχύει και σ`ένα επίσημο ματς λες και υπήρχε περίπτωση να κάνουμε dooo μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τεσπα..)

Αρχίζει το ματς και πριν ολοκληρωθούν 5` ο ψηλός ανοίγει το σκορ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς κυρίως από την κερκίδα των "Βουλγάρων¨οπαδών γιατί οι άλλοι νιώθουν να τα χουν χαμένα!!!

Στο 36` με τετ α τετ ο pele κάνει το 0 - 2 και άντε γεια...

Στο 2ό μέρος ο Αστέρας ανέβηκε κέρδισε μέτρα στο γήπεδο είχε μερικές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά όσες φορές το δοκίμασε το υποβρύχιο δήλωσε παρών!
Το ίδιο και στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο ψηλός έχασε και αυτός μερικά τετ α τετ που θα μπορούσαν να δώσουν στη νίκη χαρακτήρα θριάμβου αλλά η μπάλα τελικά έκανε τα χατίρια των "πρωτευουσιάνων"


Τέλος!!! για εντός γηπέδου γιατί στις κερκίδες το πανηγύρι δε λέει να τελειώσει και ας έχει περάσει μισή ώρα από το στήριγμα της λήξης...
Η συνέχεια της βραδιάς είχε πλατεία και κοίταγμα ώρας για το πότε θα πάει 2 να πάμε να κοιμηθούμε στο πούλμαν και να γυρίσουμε πίσω στην "Βουλγαρία"...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!)


ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΜΈΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ


1 σχόλιο:

  1. μεχρι τοτε ομως...14 Ιουνίου 2012 στις 2:16 μ.μ.

    απο "μορ καμ λεϊτερ" τωρα "ραντεβου στα οδοφραγματα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή